ww header 2 1

Word Punch Board

Word Punch Board
Word Punch Board
Word Punch Board
39.95
InStock
Aantal

Productomschrijving / Specificaties

Merk WRMK 
Item code 661599
Specificaties Punch Board & Inserts
Maten / Inhoud Punch Board:  De voet meet 6.875 "lang x 3.75" breed x 1.75 "hoog
Letterstempels:  1,375 "lang x .5" breed x .5 "hoog
Letters zijn ongeveer 0,5 "elk
Verdere Informatie Deze verbazingwekkende tool maakt zeker indruk! Met het Word Punch-bord van We R Memory Keepers kun je tot 10 letters per keer ponsen en elke gewenste woord ponst met perfecte uitlijning en spatiering elke keer dat je het gebruikt!

Inhoud:
One Alignment Guide Base
26 ponsjes A - Z
Gebruiksaanwijzing

Met deze unieke tool kunt u een woord in uw papier of ander materiaal ponst en vervolgens elke letter vervangen om uw volgende woord te maken. Het is zo makkelijk!

Je kunt niet alleen een letter in je tag, banner of ander project ponst, maar je kunt ook de weggegooide (uitgestanste) letters in het opbergvak pakken en datzelfde woord of dezelfde letters gebruiken voor een ander project! Het opbergcompartiment bevindt zich onder het gereedschap en bevat alle uitgestanste letters voor een puinvrije werkruimte!

De letters zijn ongeveer ½ "lang en zijn de perfecte grootte voor verschillende projecten, van plakboekpagina's tot handgemaakte kaarten, tags en meer!
Voor meer informatie, neem contact met ons op via de contactformulier of met onderstaande contactgegevens.

Whatsapp/ Telefonisch: 06-46530743
Email: info@hobbyalternatief.nl

 
Terug naar overzicht
Meld je aan voor het Niewsbrief
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid

Extra Meldingen: 
 
SLUITEN