ww header 2

Heb jij dat ook, dat je Engelse woorden in de creatieve wereld tegenkomt, waarvan je denkt: Ohhjee...wat is dat in het Nederlands? Of een soort hobby waar je de regels niet kent? En niet eens te praten van al de verschillende soorten inkt.

Om deze reden hebben wij hier een lijst met bewoording, regels van soorten hobby’s alsook uitleg van de verschillende inkten.

 

 
 

Woordenlijst

- In samenwerking met Danielle Bras 
Engels Nederlands Omschrijving
Acetate/ Transparency Mica/ transparant

Een transparante sheet die in diverse diktes te verkrijgen zijn. Je krijgt er ook twee soorten van:

 • Normaal
 • Hitte bestand
Acrylic block Acryl Stempelblok Dat zijn blokken waar je siliconen- (Clear / doorschijnende stempels) en rubberen stempels (rood / grijs stempels) op laten plakken zodat je ermee kunt stempelen. Dit vervangt als waren de houten blok bij vele stempels.
Adhesive Lijm Meestal in vloeibare vorm. Komt dan ook in Glossy en Matte uitvoering
Bister Bister Een natuurlijke kleurstof afkomstig van de notenbolster en wordt voornamelijk gebruikt voor het kleuren van hout.

Het wordt geleverd in droge poedervorm. Opgelost in water, kun je er zeer goed mee aquarellen of als tekeninkt gebruiken.

Verder kun je er mooie achtergronden van maken door de poeder op papier te doen en met water te nevelen. Je hebt er weinig van nodig want dit is best goed gepigmenteerd.

Let er wel goed op want dit vlekt. Bescherm je werkoppervlak evenals je kleding.
Blender pen Blenderpen Een pen gevuld met een soort vloeistof (solutie). Dit kan bij vele kleur technieken gebruikt worden.
 • Bij alcohol inkt voor weghalen van kleur, of textuur aanbrengen bij bv dieren of vogels.
 • Bij kleur- en aquarelpotlood voor goede verloop/ vermengen van kleur.
 • Bij inkt op waterbasis om de kleur weg te duwen. Dit neemt de kleur niet weg maar verschuif dit alst ware.
De pen is hervulbaar.
Blending

Blenden/ blenderen

Blenden is het naadloos over laten lopen van kleuren. Dt kan je doen met inkt, potloden en stiften.
Blending tool Blending tool Houten handvat voorzien met klittenband rondje waar een stukje sponsachtige materiaal aan vast zetten. Komt in rondjes evenals rechthoeken.
Hiermee breng je gelijkmatig inkt aan op de achtergrond door mét of zonder een stencil/ mask.
Ook te gebruiken met alcoholinkt
Bone folder Vouwbeen Dat is een plat stuk gereedschap waarmee je hele scherpe vouwen in je papier kunt strijken. Dit heb je in diverse merken en materialen.
Brads Splitpennen Een metalen kopje met 2 lange steeltjes eraan.het wordt gebruikt voor het vastzetten van papier- bloemen-chipboard of metalen voorwerpen.de stelen zijn makkelijk te buigen of uit elkaar te buigen.de vormen kunnen ook verschillend zijn
Brayer Rubber Roller Lijkt op een verfroller.het verschil is dat de verf op de roller komt en zo mooi op het papier verdeeld kan worden
Card Stock Karton Meestal effen kleurig en komt in verschillende gram (dikte)
Chalk (ink/ markers) Krijt (inkt/ stiften) Inkt of stiften met een krijtachtig afwerking.
Craftsheet Craftmat Bescherming voor onder je werk. Beschermt je tafel tegen inkt, verf en dergelijke. Makkelijk te reinigen. Let er op dit is geen bescherming tegen hitte. Daarvoor heb je een siliconenmat nodig.
Designer Series Paper
Design block
DSP
Design papier
Designblok
Papier in verschillende gsm/ gram (dikte) met een ontwerp van een designer. De designer werkt meestal in samenwerking met bekende merken. Hiervan krijgt je verschillende soorten. Sommige heeft dezelfde kleur ook al scheur je dit. Deze zijn best te gebruiken waar je eerder geen witte rand wilt overhouden bij bv stansen of matjes/ laagjes. De andere heeft een “core”. Dit is papier met kleur aan de buitenkanten en wit in het midden. Deze Core design papier is leuk te gebruiken in distress technieken.
Die (cutting die) Snijmal Is een stalen plaatje met snij of emboss lijnen. Te gebruiken met een stansmachine.
Distress tool Distress tool

Is een tool wat gemakkelijk de randjes van de matten kunt bewerken om een distressed look te geven. Hier is ook meerdere soorten van:

 • Rasp
 • Rondje met mesjes
 • Blok en schuurpapier
Embellishments Versieringen Dat is bv bloemen, metalen voorwerpen, vooraf gestanste chipboard, houten figuren en nog velen meer.
Embossing Embossen

Dit is een manier om reliëf aan te brengen op papier. Hier heb je verschillende sub technieken van waaronder:

 • Droog embossen: Embossing folder/ textuurplaat in samenwerking van een stansmachine.
  • De embossing folder is een dubbel gevouwen plastic met een emboss en deboss motief. Dus twee motieven met één gebruik van de folder.
  • Een textuurplaat is een eenzijdige motief.
 • Nat embossen: Hier heb je een variatie van gel en pasta wat in samenwerking met stencils een mooie reliëf geeft aan je papier. Dit kunt gebruikt worden in mixed media en op kaarten. Dit heeft meestal wel een droogtijd van ongeveer 5 minuten tot 4 uur. Afhangend van hoe dik de gel/ pasta aangebracht is, kan dit soms tot 24 uur nemen voor optimale droging.
 • Pergamano embossen: Dit is ook een soort droog embossen. Met een rilpen (een tool dat lijkt op een pen, met stalen punten, met een balletje aan het eind). Hiervoor is er veel grids te vinden waarmee je patronen kunt aanbrengen op vellum.
 • Heat Embossen: Hiervoor heb je embossingpoeder en een heat tool voor nodig. Geeft een mooi afwerking aan stempels. Meestal wordt de stempel gesmeerd met een watermerk inkt zoals VersaMark (kan ook met water of inkt wat een langer droogtijd hebt). Vervolgens gestempeld op het papier. Dan wordt de poeder gesmolten met de heat tool.
Embossing Buddy Antistatisch poeder/ doekje Is en zakje met fijne talkpoeder. Dit gebruik je voor je gaat werken met embossingpoeder. Dit voorkomen dat poeder gaat kleven waar dit niet moet. Soms is het papier statisch en soms heb je wat natuurlijke olie/ crème aan je handen. De talkpoeder neemt dit alles weg.
Embossing powder Embossing poeder Zijn losse korreltjes die door hitte aan elkaar smelten. Er zijn meerdere soorten poeders te verkrijgen
Eyelets Nestel ringetjes Metalen nestel ringetjes worden meestal gebruikt om gaatjes te versterken (bv bij tags) maar kan ook gebruikt worden voor bevestigingen.
Finger daubers Vingerspons Dit is een variant van de blendingtool. Alleen heeft dit een kleiner oppervlak wat ideaal te gebruiken is voor kleinere motieven en/ of randjes van een mat/ laagje.
Funnel tray Opvangbakje Dit is een rechthoekig bakje met aan de eene zijde een tunnel. Wordt gebruikt om poeder/ beads op te vangen en terug te storten in de originele flesjes.
Fuse Tool Fuse tool Lijkt op een houtbrander maar met een echt lage temperatuur. Wel hoog genoeg om plastic hoesjes te snijden of dicht te smelten voor schudkaarten of pocket letters.
Gelly Roll Pen Gel Pen Is in allerlei kleuren te vinden. Hiermee breng je accenten aan op je creatie.
Gesso Gesso Is een grondverf voor papier/ canvas en ander ondergronden. Je krijgt dit in olie en waterbasis.
 • Oliebasis: wordt meestal gebruikt op een canvas voor olie- en acrylverf ondergrond.
 • Waterbasis: wordt gebruikt voor de in delen van ondergronden waar veel sprays, mixed media gels en pasta gebruikt worden.
Hand lettering/ Calligraphy

Zierschrijft / Kalligrafie

Schoonschrift of eigen ontwerp van letters. Hiervoor is vele pennen voor te krijgen waaronder:

 • Kalligrafie pennen en stiften: Voor zierschrift met “swirls”. Meestal moet deze pennen op een 45 graden gehouden worden. Denk hier ook aan de oudtijdse veerpennen. Je krijgt hier ook verschillende soorten pennen:
  • Stalen punten wat je in inkt moet deppen,
  • Vulpennen die werken met inktpatronen
  • Stiften met een platte punt, ook gevuld met inkt.
 • Brush Markers zijn stiften met een punt wat lijkt op een penseel. De punt is buigbaar om een makkelijk een dun of dikke lijn te creëren. Deze komt reeds gevuld met allerlei kleuren en is op dit moment de “must have” in je hobby assortiment.
Heat tool Heat tool Dit is géén föhn, dit lijkt er wel op. Het verschil is dat een gewone föhn alle kanten op blaast en minder heet wordt. Een Heat tool of Heat gun is meer heet zodat je poeders, plastic en meer kunt smelten.
Index Cards Correspondentiekaartjes Dat zijn kaartjes wit karton, waar veel op gestempeld wordt om te kunnen inkleuren. Voor vele technieken te gebruiken.
Journaling Journaling Schrijven van verhalen met behulp van foto's en is meer gebaseerd op gevoel. Bekendste hiervan is Bijbel journaal. Dit heeft dan ook een eigensoortige lijn van stempels.
Lay-out (LO) Schets Dit is een bedachte ontwerp wat één persoon doorgeeft aan een andere. Meestal door een hobbyzaak/ blog als uitdaging voor de lezers. De winnaar krijgt dan een of ander prijs.
Layers Matten Alle laagjes wat je op je kaarten aanbrengen. Er zijn vele benamingen hiervoor, bv. oplegkaart, achtergrondlaag.
Masking/ Resist

Maskeren/ Resist

De naam zegt dit eigenlijk al. Dit is een techniek om een gedeelte van je ontwerp te beschermen tijdens de creatieprocess. Hier is dan ook vele manier hoe je iets kunt maskeren.

 • Maskeervloeistof: Dit is een soort rubbercement die je over een gedeelte aanbrengt voor je gaat aquarellen of met sprays gaat werken. Dit werkt als een “resist”. Wanneer je klaar ben met de achtergrond, haal je de maskeervloeistof weg met een gum of je vingers. Voor deze techniek is het het beste om een oude penseel te gebruiken om de vloeistof aan te brengen omdat de penseel erna niet meer te gebruiken is voor schilderen.
 • Maskeer tape: deze gebruik je om lijnen te maskeren en je ondergrond te beschermen. Maskeer tape is makkelijk weg te halen omdat het minder plakkerig is dan normaal tape/plakband dat geldt ook voor de sheets.
 • Maskeer sheets: Deze gebruik je als je in diepte wilt stempelen. Bv twee of meer motieven waar sommige in de achtergrond gestempeld wordt en andere in de voorgrond. Deze is ook makkelijk op je stempel aan te passen.
 • Embossen: Door óf op een gekleurd of wit achtergrond een stempelafdruk te embossen, beschermt je een gedeelte van de ontwerp.
Nestabilities Nestabilities Nestabilities (van Spellbinders, en nu ook sommige andere merken) is een naam voor een set snijmallen van dezelfde vorm maar in verschillende maten. Bv Nestabilities Ovals/ Circles/ Hearts enz.
Project Life (PL)/ Scrapbooking Project Life/ Scrappen Is eigenlijk afgeleid van de scrapbooking. Het is een makkelijker en sneller manier zonder lay-out te gebruiken zoals bij scrapbooking. Bij Project Life gebruik je insteekhoezen waar je de foto's en leuke kaartjes in kan steken. Zo kan je een leuk album maken.
Punch Pons

Is een perforator die je hebt in allerlei modellen en motieven. Je kunt er leuke dingen mee uitponsen. Er zijn ook hier veel verschillende soorten. Hier is een alleen maar een aantal ervan:

 • Figuurpons
 • Randpons
 • Cirkel Pons
 • Doily Pons
 • Enveloppe pons (hiervoor heb je een pons bord)
 • Doosje Pons (hiervoor heb je en pons bord)
 • Foto Pons (Deze pons kun je overal op je papier/foto doen om een gedeelte uit te pons.
 • Letter pons (hiervoor heb je een pons bord)
Refills/ Re inkers Navulflesjes Dit zijn flesjes met inkt om je inktkussens/ stiften op te vullen.
Score lines Rillijnen Aanbrengen van lijnen met behulp van een scoreboard en vouwbeen. Dit vergemakkelijkt het vouwen van papier en karton.
Scoreboard Rilplaat Is een hulpmiddel om op de juiste afmetingen een rillijn aan te brengen. Ideaal voor kaarten, doosjes en tasjes.
Stamps Stempels

Komt voor in motieven alsook in tekst. Hier zijn een aantal soorten in verkrijgbaar zoals:

 • Clear: Gemaakt van silicone, zeer buigzaam en makkelijk schoon te maken. Dit is ook de goedkoopste om te kopen of te maken. Niet te gebruiken met alcohol of dergelijke schoonmaakmiddelen.
 • Photopolymear: Deze stempels zijn wat minder buigzaam, toch doorzichtig maar dit verkleurd snel. Meestal wordt dit geel/bruin van kleur, maar ook rood. Met Rode inkt vlekt dit het snelst. Niet te gebruiken met alcohol of dergelijke schoonmaakmiddelen.
 • Mounted: Dit is rubber stempels mét klittenband. Deze is zo te gebruiken met acrylblokken. Dit komt voor in rood en grijs varianten.
 • Unmounted: Dit zijn rubberen stempels zonder klittenband, deze kun je zelf kopen en monteren. Of je kunt de stempel rechtstreeks op een houten blok monteren. Dit komt voor in rood en grijs varianten
 • Hout: Dit is een rubberstempel gemonteerd op een houten blok.
 • Foam: Dit zijn stempels gemaakt met dikke foam blokken. Deze zijn zeer dorstig en nemen veel verf op, maar je kunt meerdere malen ermee stempelen.
 • Rolstempels: Lijkt op de oude datumstempels. Alleen staat er nu tekst op.
 • Houten blokken: Dit is stempels volledig gemaakt uit hout. Deze wordt dan ook gebruikt voor “block printing” op stof.
 • Metalen stempels: zijn stempels die gebruikt worden in juwelen maken of voor leer of metalen tags. Dit wordt met een hamer gebruiken om een motief aan te brengen.
 • Pennen: Dit is een stempel met vele pennen wat in hout is gemonteerd. Je dept dit in verf en druk dit zo af op je stof of canvas.
Sticky tape Sticky tape Is een sterke dubbelzijdige tape. Sterker dan de gewone dubbelzijdige tape. Herkenbaar aan zijn rode kleur.
Tag Label Krijg je veelal voor kerstcadeaus om de namen van de ontvanger op te schrijven. Komt in vele maten.
Templates Sjabloon Wordt vooral gebruikt in de mixed media. Je kan een sjabloon gebruiken om iets over te trekken. Het is meestal van plastic.
Washi tape Washi Tape Gekleurd/ bewerkt papier tape wat plakt van zichzelf en makkelijk scheurbaar is.Heb je meer termen om toe te voegen? Stuur ons dan een email.

 
 

ATC - Artist Trading Cards

- In samenwerking met Karen Schaghen 

Dit staat voor artist trading cards, ofwel artiesten ruilkaartjes.

Er zijn een paar voorwaarden waaraan je moet voldoen:

noJe mag deze kaartjes niet verkopen.
yesAfmetingen zijn 6,4 cm × 8,9 cm (je haalt er negen uit een A4 vel)
yesGebruik stevig karton/papier (220 g)
yesMat je kaartje dat wil zeggen leg een ander kleur papier op je basiskaartje iets kleiner dan de basis. Daarop leg je het papier dat je als achtergrond wil (ook iets kleiner).
yesZet een stempel achterop of schrijf:
 • Je naam
 • Adres
 • Titel
 • Editie (nummer van het kaartje, nummer van het totaal dat je gemaakt hebt in deze editie.)
  • Bijvoorbeeld editie herfst 6-9 de zes staat voor het kaartje dat je maakt in een 9 reeks van negen.

 

yesLosse kaartjes gaan in een beschermhoes ook wel eens sleeve genoemd. Er zijn ook mappen speciaal ontworpen voor ATC-kaartjes.
yesDegene die de ruil bedenkt (swap) wordt host genoemd. Soms maakt men een extra kaartje voor haar je schrijft dan op de kaart 3+1
yesDoe je mee aan een ruil dan zorg je voor een retourenveloppe + zegels (let op het gewicht kan zorgen dat je meer zegels gebruikt dan bij versturen).
yesDe ruil is altijd Per 3/6/9.
yesRuil je onderling dan kun je ook 1 kaartje ruilen.

yesDeze kaartjes worden over de hele wereld geruild.
 

Extra informatie

laughJe kunt hier namelijk heel goed al je restjes lint/wol/papier etc. in verwerken.
winkTekenen mag ook maar gaat in overleg met de host.


Ik heb er veel plezier van gehad.
 

Alternatieve manieren/ Voorbeelden:

Er zijn inmiddels al heel wat verschillende vormen ATC in omloop spinner/waterval/trifold.
 

Links zie je de waterval kaart

 


 

Door aan het touwtje te trekken schuift het
bovenste plaatje naar binnen en komt het volgende
plaatje naar boven enz.
 

 

Links zie je de trifold door het papier op een
bepaalde manier te vouwen kan je er labels in doen.

 

In de blog heb je van mij een spinnerkaart gezien
dit is dezelfde techniek als je gebruikt bij een A.T.C.

 
Wil je de lijst aanvullen of bewerken, stuur ons een email


 


 

Distress & Distress Oxide inkt 

- In Samenwerking met Karen SchaghenWat is Ranger Tim Holtz Distress en Distress oxide inkt?

 
Ranger Tim Holtz Distress Inkt Ranger Tim Holtz Distress OXIDE inkt
Dye inkt op waterbasis
 • Helder kleur
 • Beschikbaar in groot als in  mini inktkussens
 • 61 kleuren
 

Hybrid inkt op waterbasis

 • Mengsel van Dye en Pigment inkt.
 • Helder kleur
 • Beschikbaar alleen in grote inktkussens
 • 36 Kleuren met dezelfde namen als Distress inkt.

Reageert met water

 • Met een nevelaar kun je mooie achtergronden creëren.
  • Spetters
  • Vermengen van kleuren
 • Leuk om mee te aquarellen
 • Krijgt snel een modder kleur.

Reageert met water

 • Met een nevelaar kun je mooie achtergronden creëren.
  • Spetters
  • Vermengen van kleuren
 • Leuk om mee te aquarellen
 • Contact met water geeft een geoxideerd look.
 • Kan meerdere laagjes over elkaar heen zonder om een modder kleur te krijgen.

Te blenden met blending tool

 • Dit heeft enige ervaring nodig om mooi over te lopen van de ene kleur naar een andere. Dit komt omdat de dye inkt in het papier terecht komt. Laagjes is niet onmogelijk maar erg moeilijk te creeëren.

Te blenden met blending tool

 • De OXIDE inkt is makkelijker te blenden omdat er pigment inkt bovenop het papier blijft liggen terwijl de dye inkt in het papier terecht komt.

Stempelen

 • Is niet zo fijne inkt voor gedetailleerde stempels.
 • Wil je een aquarel effect creëren dan is dit wel te doen, door water met een nevelaar op de stempel te spuiten.
 • Is goed voor mixed media projecten of voor distressed look

Stempelen

 • De pigment inkt in de samenstelling maak dit wel mogelijk goede afdrukken te krijgen met stempels.
 • Wil je een Patina/ geoxideerd look, gebruik de nevelaar tussendoor.
 • Is goed voor mixed media en ook distressed look.

Embossing

 • De inkt blijft niet lang genoeg nat om de embossingpoeder vast te houden. Maar je moet wel zeker zijn dat de inkt goed droog is voor je een motief wilt embossen. Anders houd je veel embossingpoeder over op plekken waar je dit niet wilt.

Embossing

 • De pigment inkt in de samenstelling maak dit mogelijk ermee te embossen omdat dit wat langer nat blijven.
   

 

 

Voorbeelden

 

Om even een paar voorbeelden aan jullie te laten zien hebben we een aantal foto's toegevoegd met beschrijvingen erbij. Voor de voorbeelden gebruiken we vier kleuren waaronder:

 • Vintage Photo
 • Faded Jeans
 • Broken China
 • Peeled PaintDe kaartjes hebben beide kleuren erop de oxide is wat feller dan de
distress.Van links naar rechts eerst oxide dan distress:Vintage photo,
faded jeans, broken china en peeled paint

Daarna heb ik voor de duidelijkheid het kaartje geheel gekleurd.
Ik heb een verstuiver gebruikt. Distress geeft kleine
spikkels, oxide geeft grote vlekken.
Links: Oxide || Rechts: Distress in de kleur Vintage foto.

Hier heb ik het kaartje in twee lagen gekleurd:
Links: Oxide || Rechts: Distress in de kleur Broken China
Deze kaartjes zijn gekleurd daarna heb ik een plastic
stencil nat gesprayed en er opgelegd.
Links: Distress || Rechts: Oxide in de kleur Faded Jeans

Deze kaartjes heb ik gekleurd en daarna gesprayd. 
Vervolgens een nat stencil er opgelegd. iI heb dus nat op nat gedaan.
Links: Oxide || Rechts: Distress in de kleur Peeled point

Bij deze kaartjes heb ik eerst een laag distress aangebracht
daarna heb ik er een plastic stencil opgelegd en met een
blendingtool met oxide er overheen gegaan (links op de foto).
Dit heb ik ook gedaan met eerst oxide en dan distress.
Mijn favoriet is eerst distress en dan oxide erop omdat dit beter
zichtbaar is.
Links: Oxide boven op Distress || Rechts: Distress boven op Oxide. In de kleur Faded Jeans


Op deze kaartjes heb ik een afdruk van een stempel
gemaakt bij de oxide is de tekst wat vlekkerig dit komt
omdat de inkt nat blijft.
Links: Distress || Rechts: Oxide in de kleur Faded JeansAls laatste heb ik geprobeerd om de distress en oxide te
zien op een donkere achtergrond.
Bij de oxide is het wel gelukt bij de distress niet.
 • Hier een foto van het plastic stencil wat ik gebruikt heb, 
 • ik heb het even op een blauw vel gelegd voor de foto.
 

Wil je de lijst aanvullen of bewerken, stuur ons een email


 

Inkt uitgelegdEen algemene beschrijving van allelei sooten inkt. Deze lijst is nog niet voltooid en wordt nog binnenkort bijgewerkt met van de nieuwste merken.

 
Type Inkt Merken Voordelen Nadelen Materiaal
Dye 
 • Stampin Up
 • Close to my Heart
 • Hero Arts
 • Memento
 • Ranger Archival Ink
 • Ancient Page
 • Adirondack
 • Whispers
 • Dauber Duo
 • Distress
 • Helder tinten
 • Veel kleuren
 • Mee te blenderen
 • Reageert met water
 • Kan er mee aquarellen
 • Leuke achtergronden maken
 • Sneldrogend
 • Doe er heel lang mee.
 • Goedkoop

Memento inkt is ook goed te gebruiken bij kleuren met alcohol markers

Let er wel op!
Koop er een pad met een opgehoogde stempelkussen.
Je kunt dan enige stempel erop gebruiken
 

 • Verliest kleur na een tijd
 • Werkt niet altijd goed met silicone clear stempels

Let er op!
Voor silicone clear stempels: gebruikt pads met een spons top.

Niet de beste inkt voor tekst stempels. Omdat dit op waterbasis
is, reageert dit met de papier door in de papier te trekken.
Dit kan voorkomen dat de gestempelde lijnen zijwaarts dikker worden

 • Papier
 • Karton
Pigment 
 • Versacolor
 • Versafine
 • Colorbox
 • Brilliance
 • Clear Snap
 • Ink it Up
 • Diepe kleuren
 • Niet transparant
 • Droog niet zo snel
 • Geen kleur verliest
 • Kan er mee embossen
 • Moet gewoonlijk een heat tool gebruikt om de inkt te drogen.
 • Inkt blijft aan je stempels plakken

Let er op!! Je stempels goed schoonmaken na gebruik.
De inkt is heel moeilijk te verwijderen als het droog is geworden.

 • Papier
 • Karton
 • Lint
 • Stof
Chalk
 • Powder Puff
 • Colorbox Fluid chalk
 • Versa Magic
 • Snel drogend
 • Niet zoveel kleuren
 • Niet transparant
Kan er niet mee embossen
 • Papier
 • Karton
 • Hout
Alcohol/
Solvent 
 • Staz-On
 • Snel Drogend
 • Watervas

 • Pad moet vaak bijgevuld word.
 • Clear stempels verkleurd

Let er op!! Je stempel goed schoonmaken na gebruik.
Deze inkt kunt clear stempels beschadigen als je dit niet
direct schoonmaken.

 • Aquarelpapier
 • Karton
 • Tegels
 • Glas
 • Vellum
 • Acetaat
 • Perkament
Emboss/
Clear
 • Ink it Up
 • Ranger
 • Top Boss
 • VersaMark
 • Gewoon glycerine
 • Kan gewoon op je stempel blijven.
 • Resist technieken

Plus!! koop gewoon glycerine en hervul zelf je stempelpad.

 
 • Papier
 • Karton
 • Glossy Card Stock
Lijm 
 • Essential Glue pad
 • Tsukineko
 • Palette
 • Martha Stewart
  Heel slechte reacties van grootte bloggers in de arts and crafts cirkels.  
Hybrid
 • Hero Arts
 • Distress Oxide
     
 

 

 
Meld je aan voor het Niewsbrief
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN