ww header 2 1

Gemini Go Stansmachine

Gemini Go Stansmachine
98.00
InStock
Aantal

Productomschrijving / Specificaties

Merk Crafters Companion
Item code GEMGO-M-GLO
Specificaties Stansmachine - Elektronish
Maten / Inhoud
  • Plaat grootte: 76 x 152 mm (3 x 6 inch)
  • Machine grootte: 11.3cm x 16.2cm x 19.6cm
Verdere Informatie

De Gemini-Go is perfect voor mobiel gebruik, aangezien het een kleine compacte en efficiënte machine betreft. Deze machine heeft een perfecte platform afmeting zodat het voor al uw hobby mogelijkheden gebruikt kan worden. Past perfect op uw bureaublad of hobbytafel voor zeer toegankelijk gebruiksgemak en om draagbaar mee te nemen naar hobby weekenden, workshops of voor gebruik in en rondom het huis.

De Gemini Go machine is sneller, lichter en stiller dan de meeste andere stans machines en heeft een laag afgerond ontwerp. Het is ontworpen voor gebruik met ingewikkelde en delicate snijmallen ook in combinatie met zwaar cardstock, vinyl, folie en meerdere lagen textiel (afhankelijk van de gebruikte snijmallen). Het maakt gebruik van hogere druk dan de meeste andere stans- en embossing machines zodat het in staat is om beter verfijnde delicate ontwerpen uit te snijden.

Voor ultieme draagbaarheid en flexibiliteit, kan de Gemini Go ook bediend worden met een 1,5V, 12A-pak oplaadbare batterij met behulp van de Gemini Go Booster batterijkabel . Deze machine heeft dezelfde prestaties als de Gemini A4 en A5 machine, alleen in een draagbaar formaat.

Elke Gemini Go Machine bevat:

1 x Gemini Go machine
1 x stroomkabel
2 x transparante platen @ 3 x 6 inch
1 x magnetische mat@ 3 x 6 inch
1 x rubberen embossing mat @ 3 x 6 inch
1 x kunststof shim @ 3 x 6 inch
1 x metalen shim @ 3 x 6inch
1 x gebruikershandleiding

Voor meer informatie, neem contact met ons op via de contactformulier of met onderstaande contactgegevens.

Whatsapp/ Telefonisch: 06-46530743
Email: info@hobbyalternatief.nl

  


Terug naar overzicht
Meld je aan voor het Niewsbrief
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid

Extra Meldingen: 
 
SLUITEN