ww header 2 1
U bent niet ingelogd, log eerst in om artikelen op uw verlanglijst te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen >>

Cotton Twine Cord

Cotton Twine Cord
2.75
InStock
Keuzelijst
Aantal

Productomschrijving / Specificaties

Merk Vivant
Item code itemcodes te vinden bij keuzelijst
Specificaties Decoratie - Twine
Maten / Inhoud 50mtr x2mm
Verdere Informatie

Cotton twister cord: een fleurig meerkleurig koord van zuiver katoen voor professioneel en hobby gebruik. Cotton twister cord is een touw uit de Koorden collectie van Vivant.

Dit vrolijke zomerse touw bestaat uit 3 kleuren katoen en wordt vaak gebruikt in hobbysector en bloemensector om te binden, verpakken en om slingers van te knutselen. Ook als bindkoordje aan doopdoosjes of kadolabels is dit een feestelijk koordje. Dit opvallende kleurrijke touw maakt van elk geschenk een bont feestje.

Cotton twister cord is een trendy koord van Vivant. De 3 mm opmaak in kleine 25 meter spoeltjes met kraftpapieren tube zijn fleurig om te zien. De keuze voor een konische kraftpapier klos voor de 200 meter opmaak zorgt voor een authentieke uitstraling van het koord.

Voor meer informatie, neem contact met ons op via de contactformulier of met onderstaande contactgegevens.

Whatsapp/ Telefonisch: 06-46530743
Email: info@hobbyalternatief.nl

 Terug naar overzicht
Meld je aan voor het Niewsbrief
Belangrijke mededeling: Vanaf 2022 is Nellie's Choice overgenomen door Vaessen Creative. Nellie heeft besloten vanwegen pensioenleeftijd te stoppen. Toch blijf ze momenteel nog betrokke bij het ontwerpen van producten, waar Vaessen Creative de fabriceren en verkopen van haar producten overneemt. Ze zijn nog bezig met verhuizing van de producten naar de magazijn van Vaessen Creative, waardoor daar een tekort is van de producten van Nellies Choice. Dit kan nog enige tijd duren voor we haar producten weer normaal kunnen bestellen. We vragen jullie geduld hiervoor
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid

OPGELET: 

 
SLUITEN