ww header 2 1

Brei Molens

Brei Molens
17.20
InStock
Keuzelijst
Aantal

Productomschrijving / Specificaties

Merk / Designer Prym
Item code Itemcodes te vinden bij keuzelijst
Specificaties Machine - Breimolen
Maten / Inhoud  
Verdere Informatie De breimolens zijn gemakkelijk te gebruiken, zowel voor beginners als professionals. Ook geschikt voor kinderen! Na het installeren van het garen, hoeft u alleen maar aan het handvat te draaien: eenvoudig! Inbegrepen zijn instructies, een slinger en gewichten.
De mini-breimolen is een kleine breimolen waarmee u breibuizen kunt maken. Meest geschikt voor gebruik met stevig gedraaide garen geschikt voor naalddikte 3-3,5 mm.
Deze Comfort Twist breimolen van Prym zorgt voor een revolutie op het gebied van punniken! Deze ergonomische breimachine zorgt ervoor dat het maken van koorden kinderspel is. De breimolen is niet geschikt voor pluizig garen. Inclusief uitgebreide instructies.
De Prym breimolen MIDI is een semi-automatische breimolen van gemiddelde grootte om gebreide buizen mee te maken. Het rondbreien gebeurt met 20 haakjes. Wanneer u de hendel tegen de klok in draait, krijgt u een buis met een diameter van 6 cm en een omtrek van 20 cm. Je kunt ook vlakbreien uitvoeren door afwisselend heen en terug te draaien. Zelfs geschikt voor beginners! Brei sokken, polsbandjes, manchetten en nog veel meer met deze breimolen! Geschikt voor alle garendikten tussen 2-6. Niet geschikt voor extreem dikke garens.
De Prym breimolen Maxi is een semi-automatische breimolen van groot formaat om gebreide buizen mee te maken. Circulair breien wordt gedaan met een aantal steken van 44. Als je plat breit, maak je stukken met 40 steken. Je kunt ook vlakbreien uitvoeren door afwisselend heen en terug te draaien. Zelfs geschikt voor beginners! Brei sokken, polsbandjes, kussenslopen, manchetten en nog veel meer met deze breimolen! Geschikt voor alle garendikten, maar houd er rekening mee dat de draadspanning moet worden aangepast aan het materiaal. Handleiding inbegrepen.
Voor meer informatie, neem contact met ons op via de contactformulier of met onderstaande contactgegevens.

Whatsapp/ Telefonisch: 06-46530743
Email: info@hobbyalternatief.nl

  
Terug naar overzicht
Meld je aan voor het Niewsbrief
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid

Extra Meldingen: 
 
SLUITEN