ww header 2 1

All-In-One Tool

All-In-One Tool
All-In-One Tool
67.60
InStock
Aantal

Productomschrijving / Specificaties

Merk / Designer WRMK
Item code 660581
Specificaties Gereedschap 
Maten / Inhoud 37 x 27 cm (ingeklapt)
37 x 35,56 cm (uitgeklapt)
Verdere Informatie De tool combineert ontelbaar veel essentieel hobbygereedschap in een handig ontwerp. Ideaal dus voor het snijden en rillen van papier, maar ook zeer geschikt voor het maken van banners, tags, kwastjes, vlaggetjes en stempelafdrukken. Bovendien kunnen alle accessoires worden opgeborgen in de tool.

Meegeleverd in het verpakking is het volgende:
  • Instructieboek
  • Toolbord
    • Vaste tools: 3 x ponsen (Hole punch, Tab punch, Envelop punch & Corner rounder), Scoreboard (maten in inches en centimeters), Papercutter (maten in inches en centimeters), Verwisselbare inlay voor scoring / cutting (maten alleen in inches, Verlengarm (maten alleen in inches)
    • Losse tool: Scoretool, 4 x staafjes voor strikjes/ tassels / pom poms, Mini Stempelhulp (bevestig op board dmv ingebouwen magneten), 2 x magneten (om papier zijn plek te houden), 1 x template voor doosejs, tags, enveloppen (bevestig op board dmv ingebouwde mageneten)
Voor meer informatie, neem contact met ons op via de contactformulier of met onderstaande contactgegevens.

Whatsapp/ Telefonisch: 06-46530743
Email: info@hobbyalternatief.nl

 Terug naar overzicht
Meld je aan voor het Niewsbrief
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid

Extra Meldingen: 
 
SLUITEN